Zaprawka Irish Cream 250 ml do likieru czekoladowo-kawowego
towar niedostępny





Opis
Zaprawka Irish Cream 250 ml do likieru czekoladowo-kawowego
1 butelka zaprawki 250 ml wystarczy do zaprawienia ok. 7,5 l alkoholu
Jak zrobić likier z zaprawki Irish Cream:
- Do butelki o pojemności 750 ml wsyp 155 g miałkiego cukru lub glukozy.
- Wlej 200 ml słodkiej śmietanki, możesz też dodać mleko skondensowane niesłodzone.
- Wlej 25 ml zaprawki i uzupełnij wódką 40-45% (lub według uznania).
- Mieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia się cukru.
- Swój likier Irish Cream możesz spożywać już po 24 h, jednak zalecamy dłuższe „przegryzanie się” trunku.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
