Kultury bakterii do kiełbas dojrzewających 2 g

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 8,50 zł 8.50
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Idealnie dobrane kultury bakterii umożliwiające szybkie i bezpieczne dojrzewanie domowych kiełbas, np. chorizo lub salami. Kultury bakterii zabezpieczają również przygotowywane wyroby przed rozwojem szkodliwych bakterii i nadają im charakterystycznego smaku oraz aromatu dojrzewających kiełbas. Fiolka wystarcza na 10 kg mięsa. 
 
Mięsne wyroby dojrzewające na wyciągnięcie ręki — już od dziś możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu kiełbasami dojrzewającymi. Kultury bakterii umożliwią Ci przygotowanie m.in. chorizo, salami, palcówki.
 
Kiełbasa dojrzewająca już w 10-14 dni — idealnie dobrane kultury bakterii pozwalają na przeprowadzenie szybkiego, a co najważniejsze bezpiecznego dojrzewania wędlin i kiełbas w domowych warunkach!
 
Dodatkowe bezpieczeństwo — przy wykorzystaniu naszych kultur bakterii do kiełbas dojrzewających masz pewność, że Twoje swojskie wyroby są chronione i zabezpieczone przed rozwojem szkodliwych bakterii.
 
Charakterystyczny smak i aromat — produkt nie tylko przyśpiesza dojrzewanie mięs, ale nadaje im również szczególny i niepowtarzalny zapach oraz walory smakowe, które zachwycą wszystkich Twoich bliskich.
 
Na 10 kg mięsa — fiolka kultur bakterii do kiełbas dojrzewających pozwoli Ci na przygotowanie, ok 7 kg ulubionych gotowych wyrobów dojrzewających! 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Paczkomaty 24/7

paczkomaty

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl