Drożdże gorzelnicze 1410 mega pack do wódek, zacierów
towar niedostępny





Opis
Drożdże gorzelnicze 1410 mega pack do wódek, zacierów
Jak używać?
Rozpuścić 25 kg cukru w 85 l wody. Temperatura nastawu powinna wynosić 26-28°C. Mieszankę należy wsypać bezpośrednio do nastawu, mieszać przez 2-3 minuty, by dobrze natlenić nastaw. Nie należy używać szczelnych zamknięć, rurek fermentacyjnych itp. Fermentacja przebiega burzliwie. Czas fermentacji to ok. 5-6 dni, stężenie alkoholu do 21%.
Mieszanka została tak opracowana aby wytwarzać jak najmniej niepożądanych i ubocznych produktów fermentacji.
Uwaga!
Nie należy uwadniać mieszanki przed zadaniem.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
