Kultury bakterii
Kultury bakterii – szybkie i bezpieczne dojrzewanie mięs i kiełbas
W domowym zaciszu próbujesz samodzielnie wytworzyć kiełbasy i mięsa? Poszukujesz dodatków od zaufanych producentów, które wpływają na jakość domowych wyrobów? W asortymencie naszego sklepu znajdziesz szeroki wybór kultur bakterii. To sprawdzone mieszanki żywych lub martwych drobnoustrojów, które z powodzeniem mogą być wykorzystane także w przemyśle spożywczym. Wszystkie produkty umożliwiają szybkie i bezpieczne dojrzewanie wędlin.
Nadaj smak i aromat swoim wyrobom wędliniarskim!
Dostępne w naszej ofercie artykuły nadają charakterystyczny smak i aromat wyrobom wędliniarskim. Ponadto chronią mięsa i kiełbasy przed rozwojem szkodliwych bakterii. Doskonale sprawdzą się podczas produkcji wyrobów długo dojrzewających takich jak salami czy chorizo. Stawiamy na zadowolenie klientów, dlatego asortyment uzupełniliśmy o zrębki do wędzenia i grillowania. Sprawdź naszą ofertę i zaopatrz się w wysokiej jakości dodatki niezbędne przy wytwarzaniu wędlin.